Preot din Suceava, amendat după o slujbă oficiată cu ÎPS Teodosie, fără măşti şi distanţare

Un preot din Dorna Arini, judeţul Suceava, care a oficiat o slujbă împreună cu Arhiepiscopul Tomisului, ÎPS Teodosie, la care au participat zeci de persoane fără măşti şi distanţare socială, a fost amendat.

4043 afișări
Imaginea articolului Preot din Suceava, amendat după o slujbă oficiată cu ÎPS Teodosie, fără măşti şi distanţare

Preot din Suceava, amendat după o slujbă oficiată cu ÎPS Teodosie, fără măşti şi distanţare

Poliţia Suceava a transmis, vineri seara, că după ce au fost urmărire imaginile postate pe site-ul Arhiepiscopiei Tomisului, unde este surprinsă o slujbă oficiată de ÎPS Teodosie, la o biserică din Dorna Arini, preotul paroh a fost amendat cu 500 de lei.

„Poliţiştii au constatat că procesiunea religioasă a avut loc în noaptea de 8 spre 9 iulie, între orele 23.30 - 02.30. A participat un sobor de preoţi din Constanţa şi ÎPS Teodosie şi preotul paroh al bisericii de la Dorna Arini. De asemenea, au participat circa 45-50 de enoriaşi. Deşi sunt amplasate afişaje privind obligativitatea respectării distanţării sociale şi portul măştii de protecţie, aceste măsuri nu au fost organizate eficient de administraţia lăcaşului de cult. Pentru acest motiv, preotul paroh al aşezământului a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 500 lei pentru organizarea defectuoasă a activităţii”, spun reprezentanţii Poliţiei Suceava.

Poliţiştii continuă verificările în acest caz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici