Scandal pe o stradă din Galaţi: Un poliţist a fost lovit cu pumnul în faţă pentru că nu a făcut loc unui şofer

Un poliţist aflat în timpul liber a fost implicat într-o altercaţie violentă pe o stradă din oraşul Galaţi. Atenţionat cu flashuri de un alt şofer să se dea la o parte, poliţistul şi-a continuat drumul. Maşina i-a fost apoi blocată, iar poliţistul a primit un pumn în faţă.

1852 afișări
Imaginea articolului Scandal pe o stradă din Galaţi: Un poliţist a fost lovit cu pumnul în faţă pentru că nu a făcut loc unui şofer

Scandal pe o stradă din Galaţi: Un poliţist a fost lovit cu pumnul în faţă pentru că nu a făcut loc unui şofer

Scandalul din Galaţi a izbucnit în momentul în care poliţistul în civil a fost blocat în trafic de un şofer supărat că nu i s-a lăsat cale liberă.

Surse apropiate anchetei susţin că poliţistul se afla la volanul maşinii personale, când a fost atenţionat cu flashuri, de celălalt şofer să se dea la o parte.

Deoarece maşina din faţa lui şi-a continuat drumul, şoferul grăbit a făcut depăşire şi a blocat circulaţia. După un schimb de replici, poliţistul a fost lovit cu pumnul în faţă.

Incidentul a fost anunţat la 112, iar la faţa locului s-au deplasat o maşină de Poliţie şi o ambulanţă. Poliţistul agresat a fost transportat la spital, cu traumatism cranio-facial.

Ulterior, şoferul agresiv a fost identificat şi dus la Poliţie pentru audieri, iar în prezent este cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe.

 

Taguri:
poliţist,
lovire,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici