Serviciile americane de intelligence: o prioritate este să evaluăm starea psihică a lui Putin

Americanii consideră că este o prioritate să evalueze starea psihică a lui Vladimir Putin, pentru a înţelege cum l-ar putea influenţa în deciziile sale privind Ucraina.

6063 afișări
Imaginea articolului Serviciile americane de intelligence: o prioritate este să evaluăm starea psihică a lui Putin

Serviciile americane de intelligence: o prioritate este să evaluăm starea psihică a lui Putin

Conform CNN, experţii au observat cum comportamentul preşedintelui a devenit recent „din ce în ce mai imprevizibil, neregulat şi iraţional”.

De aici şi eforturile serviciilor de informaţii americane în încercarea de a strânge mai multe informaţii, pentru a înţelege cum a reacţionat la răspunsul dur al Occidentului.

Zelenski îşi conduce poporul, în tentativa de a-l apăra de Rusia. „Astăzi ne dăm viaţa pentru valori, libertate, dorinţa de a fi liberi. Ucrainenii sunt incredibili şi sunt convins că vom depăşi totul”. Aşa a declarat preşedintele ucrainean, Volodymyr Zelenski, în discursul său pe video către plenul extraordinar al Parlamentului European despre războiul din Ucraina.

Hackerii de la Anonymous şi-au revendicat responsabilitatea pentru un atac pe site-ul agenţiei oficiale de ştiri ruse Ria. „Site-ul Ria.ru, cea mai mare sursă de propagandă a Rusiei, a fost scos offline”, scrie pe Twitter grupul It Army of Ukraine. Site-ul web al agenţiei nu este în prezent accesibil. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici