Un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din Chiajna şi a tras cinci focuri de armă

Un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din Chiajna şi a tras 5 focuri de armă. A fost găsit în timpul unei percheziţii, alături de arma folosită şi de 80 de cartuşe.

703 afișări
Imaginea articolului Un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din Chiajna şi a tras cinci focuri de armă

Un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din Chiajna şi a tras cinci focuri de armă

Vineri, poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase au făcut 2 percheziţii domiciliare, la 2 adrese, în cadrul unui dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Potrivit IPJ Ilfov, pe 3 ianuarie seara, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat prin apel 112 că un bărbat a intrat într-o agenţie de pariuri sportive din comuna Chiajna şi a tras 5 focuri de armă.

Poliţiştii de la arme şi ai Poliţiei Oraşului Chitila au identificat suspectul, în persoana unui bărbat în vârstă de 41 de ani.

„În timpul efectuării percheziţiilor, la una dintre cele 2 locaţii a fost depistat bărbatul respectiv, care se ascundea la acea adresă şi a fost găsită arma în cauză, aceasta fiind o armă neletală, cu gaze, supusă autorizării, precum şi 80 de cartuşe nepercutate, calibrul 9 mm. În urma probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea a dispus măsura controlului judiciar”, transmite sursa citată.

Cercetările continuă pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice, deţinerea fără drept de arme neletale din categoria celor supuse autorizării şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării, fără drept.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici