Un bărbat din Voluntari şi-a omorât soţia, iar apoi s-a sinucis. Rudele lor au leşinat

Un bărbat din oraşul Voluntari, judeţul Ilfov, şi-a omorât soţia, iar apoi s-a spânzurat, corpurile celor doi fiind găsite de mai multe rude care au leşinat când le-au văzut, fiind solicitată Ambulanţa.

512 afișări
Imaginea articolului Un bărbat din Voluntari şi-a omorât soţia, iar apoi s-a sinucis. Rudele lor au leşinat

Un bărbat din Voluntari şi-a omorât soţia, iar apoi s-a sinucis. Rudele lor au leşinat (Imagine: Diana Iurkiewicz/Mediafax Foto)

Poliţia din Voluntari a fost sesizată luni, în jurul orei 7.00, în legătură cu faptul că cei doi soţi se ceartă.

Bărbatul şi-a bătut soţia până când aceasta a murit, iar ulterior el s-a spânzurat în spatele casei, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse din poliţie.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Bucureşti - Ilfov a fost sesizat în legătură cu faptul că mai multor persoane li s-a făcut rău după ce au aflat că rudele lor au murit.

La faţa locului se află un echipaj de poliţie, fiind aşteptat şi un procuror de la Parchetul Tribunalului Capitalei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici