Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara a evadat în timp ce lucra alături de alţi deţinuţi

Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara a evadat, luni, în timp ce lucra pe un şantier, alături de alţi deţinuţi închişi, în localitatea Giarmata, din apropierea municipiului, la ora transmiterii ştirii acesta fiind căutat de jandarmii din cadrul închisorii.

227 afișări
Imaginea articolului Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara a evadat în timp ce lucra alături de alţi deţinuţi

Un deţinut de la Penitenciarul Timişoara a evadat în timp ce lucra alături de alţi deţinuţi (Imagine:Cristi Cimpoes/Mediafax Foto)

Directorul Penitenciarului Timişoara, Georgică Alexeev, a declarat luni că un deţinut a evadat în timp ce lucra pe un şantier din localitatea Giarmata, alături de alţi încarceraţi, acesta fiind căutat de jandarmii închisorii.

"Bărbatul a evadat, iar în acest moment îl caută jandarmii noştri. Urmează ca şi Poliţia să înceapă o anchetă", a spus Alexeev.

Potrivit sursei citate, bărbatul a fost condamnat pentru viol, la zece ani de închisoare, şi urma ca anul viitor să fie audiat de comisia de eliberare, pentru a fi pus în libertate.

Până în prezent, bărbatul a făcut cinci ani de închisoare, timp în care nu a avut probleme.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici