Un mort şi doi răniţi grav după ciocnirea a două motocicletele pe autostradă

Un tânăr a murit, iar alţi doi au fost răniţi grav, după ce s-au ciocnit cu motocicletele pe autostrada Bucureşti - Piteşti din cauză că circulau cu viteză foarte mare, iar unul dintre ei nu a observat că motocicleta din faţa sa frânează.

120 afișări
Imaginea articolului Un mort şi doi răniţi grav după ciocnirea a două motocicletele pe autostradă

Un mort şi doi răniţi grav după ciocnirea a două motocicletele pe autostradă (Imagine din arhiva Mediafax Foto)

Doi băieţi în vârstă de 18 şi, respectiv, 21 de ani au fost transportaţi la Spitalul Municipal din Bucureşti, după ce au suferit răni la cap, mâini şi picioare în urma ciocnirii între cele două motociclete pe autostrada Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 48, pe sensul de mers spre Capitală.

Poliţiştii au stabilit că motocicletele circulau cu viteză foarte mare, iar la un moment dat cel din spate, care avea şi pasager, nu a observat că prima motocicletă frânează şi s-a izbit violent de aceasta.

Potrivit agent şef adjunct Cătălin Mocanu, de la Poliţia Rutieră A1, niciunul dintre conducătorii de vehicule pe două roţi nu avea permis de conducere pentru această categorie.

"Din primele cercetări ale poliţiştilor, acidentul a avut loc pe fondul vitezei excesive şi a neatenţiei, după ce cel din faţă a pus brusc frână, fără ca cel din spate să mai observe manevra şi să-l mai poată evita. În urma impactului violent, pasagerul de pe motocicleta din spate, nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc. Avea doar 18 ani, la fel ca şi unul dintre conducătorii de vehicul pe două roţi, celălalt are 21 de ani. Unul dintre cei doi motociclişti ne-a declarat că le-a apărut în faţă un camion încărcat cu piatră. Urmează să stabilim adevărul", a declarat agent şef adj Cătălin Mocanu, de la Poliţia Autostrăzii Bucureşti - Piteşti.

Anchetatorii urmează să stabilească cu exactitate împrejurările în care a avut loc accidentul.

Din cauza accidentului, circulaţia rutieră pe sensul Bucureşti - Piteşti, la kilometrul 48, a fost oprită o jumătate de oră.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici