Un ofiţer al MAI, implicat într-o dispută pentru un loc de parcare, cu intervenţia Poliţiei

Un ofiţer al MAI a fost implicat într-o dispută pentru un loc de parcare, sâmbătă dimineaţă, în Capitală, solicitând intervenţia Poliţiei, în timp ce bărbatul cu care a intrat în conflict a solicitat ambulanţa şi a fost transportat la spital, de unde a plecat fără explicaţie, potrivit poliţiştilor.

171 afișări
Imaginea articolului Un ofiţer al MAI, implicat într-o dispută pentru un loc de parcare, cu intervenţia Poliţiei

Un ofiţer al MAI, implicat într-o dispută pentru un loc de parcare, cu intervenţia Poliţiei (Imagine: Mediafax Foto)

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, ofiţerul implicat în incident este şeful Inspectoratului General de Aviaţie al MAI, generalul Dorel Grădinaru.

Acesta a apelat, la ora 5.35, la numărul unic de urgenţă 112, cu privire la o dispută generată de revendicarea unui loc de parcare.

Poliţiştii bucureşteni, din cadrul Secţiei 22, s-au deplasat la faţa locului, legitimând cele două persoane şi stabilind identitatea acestora.

"Bărbatul care a sesizat incidentul, prin apelul unic de urgenţă 112, şi-a declinat calitatea de ofiţer al Ministerului Afacerilor Interne şi a declarat poliţiştilor că, fără voia sa, a fost implicat într-o dispută generată de revendicarea unui loc de parcare. Din verificările efectuate, s-a stabilit faptul că ofiţerul MAI nu a generat, prin modul de comportare şi reacţie, un conflict fizic, ci dimpotrivă, a procedat la sesizarea organelor de poliţie abilitate să intervină şi să gestioneze astfel de situaţii", se arată într-un comunicat al Poliţiei Capitalei.

Celălalt bărbat implicat în incident a pretins că se simte rău şi a solicitat ambulanţa, fiind transportat la spital, dar nu a putut fi consultat deoarece a părăsit zona unităţii medicale fără nicio explicaţie, mai arată reprezentanţii Poliţiei Capitalei.

În momentul de faţă, la secţia de Poliţie competentă teritorial nu a fost depusă nicio plângere privind incidentul de către persoanele implicate.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici