Videanu: Majoritatea lucrărilor de reabilitare a străzilor vor fi finalizate în mai

Primarul General al Capitalei, Adriean Videanu, a anunţat, joi, că majoritatea lucrărilor de reabilitare a străzilor vor fi finalizate până la sfârşitul acestei luni şi a făcut un apel către ministrul Internelor pentru a ajuta Poliţia Rutieră cu resurse şi oameni pentru fluidizarea traficului.

15 afișări
Imaginea articolului Videanu: Majoritatea lucrărilor de reabilitare a străzilor vor fi finalizate în mai

Videanu: Majoritatea lucrărilor de reabilitare a străzilor vor fi finalizate în mai (Imagine: Mediafax Foto)

Adriean Videanu a explicat că la sfârşitul acestei luni va termina majoritatea lucrărilor la carosabil în Bucureşti, astfel încât "nimeni nu va mai putea da vina pe primarul general pentru traficul îngreunat din cauza lucrărilor efectuate de municipalitate".

Videanu a adresat şi un apel către ministrul de Interne să ajute brigada Poliţiei Rutiere cu resurse şi oameni, astfel încât conflictele în trafic care se vor înregistra după finalizarea lucrărilor să nu afecteze viaţa bucureştenilor.

Edilul general a menţionat şi că, din punct de vedere al administraţiei publice, a început nouă din cele zece promisiuni electorale făcute atunci când şi-a preluat mandatul, care vizează lucrări de infrastructură, management al traficului şi îmbunătăţirea condiţiilor de transport public, menţionând că singura promisiune pe care nu a început-o este realizarea centurii galben-verde a Bucureştiului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici