Zamfir: Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti a fost dat afară

Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti, dr Victor Căuni, a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la Bucureşti, acuză senatorul PSD Daniel Zamfir: „Ştiu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”.

14929 afișări
Imaginea articolului Zamfir: Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti a fost dat afară

Zamfir: Unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti a fost dat afară

„Marea mizerie PNL-USR de la Bucureşti. Astăzi (luni - n.r.), unul dintre cei mai performanţi manageri de spital din Bucureşti, dr Victor Căuni a fost dat afară de majoritatea PNL-USR de la Bucureşti. Faptul că dr Căuni s-a "încăpăţânat" să se deschidă spitalul în pandemie să poată fi trataţi şi bolnavii cronici, pot să va spun, cu mâna pe inima, pentru că îl cunosc personal şi ştiu cât s-a zbătut pentru spitalul Colentina,că este un manager cum rar am întâlnit”, scrie pe Facebook Daniel Zamfir.

El afirmă că „alianţa peneliştilor cu useriştii şi nefericitul primar general” e peste puterea sa de înţelegere.

„Ce-i leagă oare, atât de tare, pe penelişti şi useristi din Bucureşti să rămână mâna-n mâna sub comandă lui NIMICusor? Am pretenţia că înţeleg multe lucruri în politică, dar alianţa penelistilor cu useriştii şi nefericitul primar general e peste puterea mea de înţelegere”, conchide Zamfir.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici