Alişer Usmanov, reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă

Rusul Alişer Usmanov a fost ales pentru a treia oară la rând în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă, în cadrul celui de-al 95-lea Congres al forului, desfăşurat duminică, 27 noiembrie, la Moscova, notează site-ul Federaţiei Române de Scrimă.

129 afișări
Imaginea articolului Alişer Usmanov, reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă

Alişer Usmanov, reales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă (Imagine: AFP/ Arhiva Foto Mediafax)

Alişer Usmanov (63 de ani) se află la şefia Federaţiei Internaţionale de Scrimă din 2008. El a fost ales în această funcţie în 6 decembrie 2008, la Congresul de la Paris, şi a fost reinvestit patru ani mai târziu, la Congresul de la Moscova.

Sâmbătă, Ana Pascu, preşedintele de onoare al Federaţiei Române de Scrimă şi vicepreşedinte al Federaţiei Internaţionale de Scrimă, i-a înmânat o plachetă lui Alişer Usmanov, în semn de recunoştinţă pentru eforturile depuse de către acesta în dezvoltarea scrimei la nivel mondial în ultimii opt ani.

Alte decizii importante luate duminică, la Congresul de la Moscova, au fost următoarele:

– oraşul Verona va găzdui Campionatul Mondial de Cadeţi şi Juniori în 2018;

– oraşul Budapesta va găzdui Campionatul Mondial de Seniori în 2019;

– statul Haiti a fost ratificat drept nou membru în cadrul Federaţiei Internaţionale de Scrimă.

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici