Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a pus capăt, în sfârşit, secetei sale de goluri pentru noua sa echipă din Arabia Saudită, marcând din penalty în prelungirile partidei Al-Fateh - Al-Nassr. Liderul campionatului saudit a obţinut astfel doar o remiză, 2-2, datorată reuşitei portughezului.

488 afișări
Imaginea articolului Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol pentru Al-Nassr

Cristiano Ronaldo a marcat primul său gol pentru Al-Nassr

Jucătorul de 37 de ani a evoluat vineri pentru a treia oară pentru noua sa echipă, care a încercat să se redreseze după înfrângerea suferită în etapa trecută. Ronaldo a sosit în Arabia Saudită cu speranţa că va domina un campionat semnificativ mai slab.

Dar, după ce a primit goluri atât de la Ettifaq, cât de la Al-Ittihad, a existat o presiune suplimentară pentru confruntarea cu Al-Fateh. Presiune care la afectat pe veteranul atacant, care, pentru prima dată de la mutarea sa, a arătat o frustrare reală pe teren.

Al-Nassr a fost condusă împotriva cursului jocului, când Cristian Tello a profitat de o eroare a portarulului, marcând cu un şut din afara careului. Ronaldo a marcat apoi, dar asistentul a anulat corect golul său pentru offside.

Câteva minute mai târziu, el a trimis peste transversală cu toată poarta la discreţie, după ce un şut al lui Anderson Talisca a lovit bara, iar mingea a ajuns la picioarele sale. Portughezul a devenit vizibil enervat pe măsură ce se scurgeau minutele şi a început să gesticuleze cu braţele în aer de fiecare dată când era trecut cu vederea la o pasă.

Înainte de pauză, Ronaldo a irosit o nouă şansă mare de gol, când şutul său s-a izbit de bară şi a ieşit în aut de poartă.

Talisca a restabilit egalitatea în minutul 42, dar după pauză, Al-Fateh şi-a recăpătat avantajul cu un şut de la distanţă, al lui Bendebka.

Al-Nassr a primit un penalty în primul din cele şapte minute suplimentare de joc. Talisca, cel mai bun marcator din Saudi Pro League, a apucat rapid mingea însă Ronaldo i-a luat-o din mâini când brazilianul se pregătea să o pună pe punctul cu var.

Portughezul nu a greşit din penalty, trăgând pe centru şi marcând primul său gol pentru club.

Pe final de meci, Talisca a avut o intrare urâtă la un adversar care i-a adus un avertisment. Acesta a fost apoi transformat în roşu la intervenţia VAR, iar fosta vedetă a lui Porto va rata următoarele trei meciuri.

Rezultatul face ca echipa lui Rudi Garcia să rămână în fruntea clasamentului, la egalitate de puncte cu Al-Shabab, având un meci mai puţin disputat. Al-Nassr va juca următoarea dată peste şase zile, când va înfrunta pe Al-Wehda.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici