Dinamo Bucureşti - Politehnica Iaşi, scor 1-1, în Liga I

Echipa Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1, partida disputată vineri, pe teren propriu, în compania formaţiei Poli Iaşi, în etapa a XXIX-a a Ligii I.

31 afișări
Imaginea articolului Dinamo Bucureşti - Politehnica Iaşi, scor 1-1, în Liga I

Dinamo Bucureşti - Politehnica Iaşi, scor 1-1, în Liga I (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de N'Doye '21, pentru Dinamo, respectiv Cristian Munteanu '53, pentru Poli Iaşi.

Dinamo a deschis scorul în minutul 21, prin mijlocaşul Ousmane N'Doye. Atacantul Claudiu Niculescu a intrat în careu, a lăsat o minge în spate şi N'Doye a înscris cu un şut pe jos de la 13 metri.

În minutul 53, Poli Iaşi a egalat, scor 1-1. Romulus Miclea, din lovitură liberă, a centrat în careu şi Cristian Munteanu a înscris de la zece metri, cu capul, în dreapta portarului George Curcă.

În minutul 64, atacantul Valentin Badea a obţinut o lovitură de la 11 metri, în urma unui contact cu Pulhac, însă a ratat penaltiul trimiţând mingea în bara din dreapta lui Curcă.

Dinamo Bucureşti: 36. G. Curcă - 14. Molinero, 25. Scarlatache, 4. Moţi (6. L.Rus '46), 3. Pulhac - 29. N'Doye (19. Daminuţă '49) - 22. Torje, 5. D. Kone (24. Vranjkovici '73), 10. Alexe - 99. Cl. Niculescu, 9. M. Niculae. Antrenor: Cornel Ţălnar.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 30. Străuţ (24. Straton '59), 21. Mihajlov, 28. Cr. Munteanu, 23. Ad. Ilie - 18. Miclea, 8. Ignatov, 26. V. Negru, 10. Cr. Constantin (77. A. Ionescu '69) - 99. V. Badea (16. Nuno Viveiros '77), 11. Bujor. Antrenor: Dumitru Dumitriu.

Cartonaşe galbene: Moţi '20, Niculescu '41 / Străuţ '54, Negru '67, Badea '73, Miclea '74, Ignatov '78

Înaintea meciului, s-a ţinut un moment de reculegere în memoria fostului fotbalist dinamovist Florea Dumitrache, de la al cărui deces se vor împlini trei ani pe 26 aprilie.

Managerul general al FC Dinamo, Florin Prunea, nu a mai stat pe banca tehnică la acest meci, în locul său apărând pe bancă directorul sportiv Costantin Dănilescu.

La partida de pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare au asistat aproximativ 4.000 de spectatori.

Galeria dinamovistă a scandat injurii la adresa jucătorilor Ianis Zicu şi Adrian Cristea, precum şi a impresarilor Ioan şi Victor Becali. În finalul partidei, fanii dinamovişti au scandat, ironic, "Campionii, campionii".

În momentul intrării la vestiare, după meci, jucătorii dinamovişti au fost fluieraţi de suporterii prezenţi la Tribuna a II-a a stadionului.

Urmăreşte evoluţia echipei tale favorite, live pe telefonul tău mobil. Pentru mai multe detalii click aici

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici