Gălăţenii cred că pot elimina formaţia Lokomotiv Sofia

Oficialii şi jucătorii echipei Oţelul Galaţi sunt încrezători în faptul că pot elimina formaţia Lokomotiv Sofia din Cupa UEFA, în ciuda înfrângerii cu scorul de 3-1, din prima manşă a turului doi preliminar al competiţiei.

1 afișare
Imaginea articolului Gălăţenii cred că pot elimina formaţia Lokomotiv Sofia

Gălăţenii cred că pot elimina formaţia Lokomotiv Sofia

Directorul general Marius Stan a declarat că unii dintre jucători au evoluat inexplicabil de slab în meciul de joi seară. "Am avut multe «mâini moarte» în jocul de azi şi nu aveam cum să emitem pretenţii. Sunt convins că îi putem elimina pe bulgari. Unii dintre jucători au evoluat inexplicabil de slab, dar cred că golul lui Semeghin este important şi poate fi decisiv în economia calificării", a spus Stan.

Antrenorul Petre Grigoraş susţine că Oţelul a meritat să piardă. "Am jucat extrem de slab şi meritam să pierdem. Nu-mi explic evoluţia atât de modestă a jucătorilor. Cred că-i putem elimina la Galaţi", a comentat Grigoraş.

Autorului unicului gol al gălăţenilor, Dorin Semeghin, crede că bulgarii sunt de bătut şi susţine că Oţelul poate elimina pe Lokomotiv.

Gabriel Paraschiv, care a terminat meciul cu capul spart, a justificat evoluţia din prima repriză prin faptul că la Oţelul există mulţi jucători tineri, lipsiţi de experienţă. "Bulgarii nu m-au impresionat şi sunt convins că îi eliminăm", a încheiat Paraschiv.


Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici