Naţionala de fotbal a Moldovei ar putea fi implicată într-un scandal legat de mafia pariurilor

Presa rusă de marţi scrie că meciul de fotbal dintre Moldova şi Elveţia, scor 2-0, din preliminariile Cupei Mondiale din 2010, s-ar putea să fi fost aranjat, după ce s-a pariat peste un milion de euro pe scorul de 2-0 în favoarea elveţienilor, informează Pro TV Chişinău.

6 afișări

Conform sursei citate, ziarul Sovetski Sport a scris că în ziua meciului, în Rusia, s-a pariat foarte mult pe faptul că Elveţia va câştiga cu scorul de 2-0. Suma totală a pariurilor a depăşit un milion de euro, lucru care a trezit suspiciuni în privinţa corectitudinii meciului, în contextul în care elveţienii au marcat al doilea gol în prelungiri.

Asociaţia naţională a caselor de pariuri din Rusia a anunţat FIFA despre faptul că pe acest meci s-a pariat neobişnuit de mult, conform Pro TV Chişinău. Sovetski Sport scrie că asemenea informaţii nu au venit numai din Rusia, iar FIFA ar fi decis să deschidă o anchetă în privinţa acestei partide. Forul fotbalistic mondial nu a confirmat încă acest lucru.

Preşedintele federaţiei din Moldova, Pavel Cebanu, susţine că este vorba de nişte aberaţii. "Sunt aberaţii. Ne-am apărat corect sansele", a afirmat Cebanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici