Real Madrid: Van Nisterlooy nu este de vânzare

Un oficial al clubului Real Madrid a declarat, pentru cotidianul Marca de sâmbătă, că atacantul olandez Ruud van Nisterlooy nu este de vânzare, dezminţind zvonurile conform cărora jucătorul ar putea ajunge la AC Milan.

10 afișări
Imaginea articolului Real Madrid: Van Nisterlooy nu este de vânzare

Real Madrid: Van Nisterlooy nu este de vânzare (Imagine: Mediafax Foto)

"Van Nisterlooy nu este de vânzare şi cine îl vrea să-l transfere va trebui să achite clauza de reziliere. Cum să ne despărţim de el dacă tocmai şi-a prelungit contractul? Cu siguranţă că în sezonul următor va fi unul dintre cei mai buni. Contăm pe el şi este foarte important pentru noi", a afirmat oficialul citat sub acoperirea anonimatului.

Clauza de reziliere a atacantului este de 150 milioane de euro.

Rodger Lindse, impresarul jucătorului, a confirmat că nu există nicio operaţiune pentru transferul fotbalistului de la Real Madrid.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici