- Home
- Ştiinţă-Sănătate
- BUCUREŞTI, (09.07.2011, 15:33)
- Mitran Laura Oana , Mitran Laura Oana ,
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Angajat în România
- Ieși pe plus
- Video
Cum să faci un grătar cât mai sănătos
Gastronomii împărtăşesc o serie de idei, simple, dar de efect, pentru a pregăti un grătar cât mai sănătos şi gustos, cu mai multe tipuri de carne şi legume, informează Yahoo Shine.
3813 afișări
Cum să faci un grătar cât mai sănătos (Imagine: Shutterstock)
Carnea de vită: Pentru început, alegeţi o carne cât mai sănătoasă, de preferat care să provină de la vaci hrănite cu iarbă nepoluată. Evitaţi carnea provenită de la vacile hrănite cu porumb sau cărora le-au fost injectaţi hormoni de creştere sau antibiotice.
Carnea tocată: Alegeţi carne de curcan sau de vită care să conţină maximum 7% grăsime, de preferat cu un conţinut cât mai mic de grăsimi saturate.
Peştele: Somonul este o alegere excelentă pentru grătar, fiind bogat în acizi graşi Omega 3. Optaţi pentru cel prins în Alaska, deoarece somonii din Atlantic sau cei crescuţi în ferme pot conţine multe substanţe chimice dăunătoare.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Poate fi gamingul o carieră de succes? Tom Gardiner câștigă în prezent până la 30.000 lire sterline pe lună din YouTube
-
Războiul din Ucraina, ziua 811. Lupte intense în regiunea Harkov / Germania transferă încă un sistem Patriot Ucrainei / WSJ: Capacitatea armatei ucrainene de a intercepta atacurile cu rachete a scăzut / Blinken efectuează o vizită la Kiev
-
Ciolacu, despre sistemul Patriot pentru Ucraina: am vorbit cu preşedintele României. Decizia va fi luată în CSAT
-
Sondaj Eurobarometru: Tinerii din România sunt pe primul loc în UE privind intenţia de vot la alegerile europarlamentare
Legumele: Devin foarte gustoase făcute pe grătar. Alegeţi legume consistente, precum vinete, ciuperci, ardei, ceapă şi sparanghel. Folosiţi un coş special pentru grătar pentru ca bucăţile de legume să nu cadă pe cărbunii încinşi.
Porumbul: Puneţi-l pe grătar cu tot cu foi, pentru ca boabele să nu se ardă sau să se usuce. Lăsaţi porumbul să se coacă timp de 15-20 de minute.
Sosurile şi marinatele: Cel mai bine este să le pregătiţi în casă, dar, dacă nu aveţi timp, aveţi grijă când le alegeţi din supermarket. Optaţi pentru cele care nu conţin sirop de porumb, conservanţi, aditivi, coloranţi artificiali şi arome artificiale. Căutaţi sosurile din ingrediente naturale.
Citește pe alephnews.ro: Gusturile nu se discută, în special cele de la micul dejun. Prima farfurie a zilei arată foarte diferit de la o țară la alta
Citește pe www.zf.ro: De unde vin produsele de la Lidl
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.
Regele Charles a vorbit despre efectele adverse ale tratamentului pentru cancer, în timpul unei vizite în Hampshire. Monarhul îi transferă oficial Prințului William rolul de colonel-șef al Corpului Aerian al Armatei
Cine este tânărul din România care a preluat conducerea imperiului de sute de milioane de euro construit de tatăl său
Oficial Direcţia Informaţii Militare: este un grad de probabilitate scăzut pentru o confruntare Rusia – NATO
FOTO. Mădălina Ghenea, apariție absolut incendiară! Pictorial hot după ce s-a despărțit de milionar
PROSPORT.RO
Nu este un banc! Acești doi soți au găsit lampa lui Aladdin! Care au fost cele 3 dorințe pe care și le-au pus
CANCAN.RO
Pare o glumă, dar nu e! Ce salarii oferă un hotel de 4 stele din Mamaia, cameristelor, pe perioada sezonului estival 2024
GANDUL.RO
Ministrul Justiţiei: La sfârşitul lunii martie cred că SIIJ poate fi desfiinţată. "Această Secţie şi-a ratat rolul pe care l-ar fi putut avea"
ULTIMA ORǍ
vezi mai multe