Cum te poate scăpa de cancer un gest obişnuit. Oricine poate face asta

Pare greu de crezut, dar specialiştii confirmă: un gest banal poate ţine la distanţă cancerul. Este vorba despre o simplă plimbare de câteva minute pe zi care poate reduce considerabil riscul apariţiei acestei boli terifiante.

1113 afișări
Imaginea articolului Cum te poate scăpa de cancer un gest obişnuit. Oricine poate face asta

Cum te poate scăpa de cancer un gest obişnuit. Oricine poate face asta

Cercetările demonstrează că pacienţii care au efectuat un exerciţiu de intensitate moderată de 25 de minute şi-au crescut la jumătate şansele de supravieţuire, ceea ce arată că activitatea fizică deţine un rol esenţial.

Studiul a implicat 337 de femei care au fost diagnosticate cu cancer de sân şi au suferit o intervenţie chirurgicală pentru a elimina tumorile. Timp de opt luni, unui grup i s-a spus să urmeze un program de exerciţii de 180 de minute pe săptămână, iar cel de al doilea a primit îngrijire standard.

CITEŞTE CONTINUAREA ARTICOLULUI AICI

 

 

 

 

 

 


 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici