Caz bizar: Şi-a ucis soţul după ce l-a prins că se uita la filme pentru adulţi. Ce s-a întâmplat înainte de îngrozitoarea crimă | FOTO

O femeie din statul american Arkansas şi-a împuşcat mortal soţul, după ce a văzut că pe factura de cablu TV apare un abonament la un canal cu filme pentru adulţi, la care obişnuia se uite bărbatul.

3572 afișări
Imaginea articolului Caz bizar: Şi-a ucis soţul după ce l-a prins că se uita la filme pentru adulţi. Ce s-a întâmplat înainte de îngrozitoarea crimă | FOTO

Caz bizar: Şi-a ucis soţul după ce l-a prins că se uita la filme pentru adulţi. Ce s-a întâmplat înainte de îngrozitoarea crimă

Patricia Hill, în vârstă de 69 de ani, şi-a rugat soţul să anuleze plăţile lunare către canalul cu filme pornografice, după ce l-a prins de mai multe ori în trecut uitându-se la asemenea programe TV, însă el a refuzat.

„I-a spus de mai multe ori să nu se mai uite şi el nu a acultat-o”, a declarat avocatul femeii în faţa instanţei, luni. El a adăugat că bărbatul, pe numele lui Frank (65 de ani), petrecea foarte multe ore în faţa televizorului.

„Se uita la filme pentru adulţi, iar ea mergea la muncă”, a mai spus avocatul.

Văzând că bărbatul tot se uită la filme pentru adulţi, Patricia a decis că trebuie să anuleze chiar ea abonamentul la canalul TV, însă luna următoare a văzut, pe factură, că soţul ei îl reactivase.

După o ceartă serioasă, Patricia a luat un pistol şi şi-a împuşcat soţul de două ori, apoi a plecat. Lângă cadavru a fost găsită factura de la cablu şi pistolul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici