Video MEDIAFAX HEADLINES

Agenţia de presă MEDIAFAX vă prezintă cele mai importante ştiri.

264 afișări

Discursul lui Donald Trump după câştigarea alegerilor prezidenţiale. Trump promite unificarea Statelor Unite, mulţumindu-i lui Hillary Clinton - VIDEO

Candidatul republican, Donald Trump, promite unificarea naţiunii americane după campania electorală care a creat clivaje, mulţumindu-i adversarei democrate Hillary Clinton pentru serviciile în folosul Statelor Unite.

Scepticism şi bucurie la nivel mondial faţă de victoria lui Donald Trump

Guverne din Asia până în Europa au reacţionat cu scepticism la anunţul privind victoria lui Donald Trump la alegerile prezidenţiale americane, în timp ce populiştii au catalogat rezultatul ca fiind un triumf al oamenilor faţă de un sistem politic care a eşuat, scrie Reuters.

Cod gaben de ploi în Bucureşti şi în alte 11 judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare cod galben de ploi valabilă pentru Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei şi sudul Moldovei, atenţionarea intrând în vigoare miercuri la ora 14.00, fiind valabilă până joi la ora 9.00.

Incendiu la o hală din Afumaţi. Patru persoane au fost rănite - VIDEO

Un incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţa, la o hală situată pe şoseaua Ştefăneşti, flăcările cuprinzând o suprafaţă de 500 metri pătraţi, patru persoane fiind transportate la spital cu arsuri la nivelul feţei şi membrelor superioare, au declarat oficiali ISU pentru MEDIAFAX.

Inculpaţii din dosarul de sclavie de la Berevoeşti rămân în arest încă 30 de zile - VIDEO

34 de inculpaţi în dosarul de sclavie de la Berevoeşti, jud. Argeş, vor petrece încă 30 de zile în arest preventiv, iar patru femei rămân în arest la domiciliu, potrivit deciziei luate de magistraţii Tribunalului Argeş, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici