Samsung Electronics menţine poziţia de lider pe piaţa globală a televizoarelor pentru al 18-lea an

Samsung Electronics menţine poziţia de lider pe piaţa globală a televizoarelor pentru al 18-lea an consecutiv

Samsung Electronics şi-a menţinut supremaţia pe piaţa globală de televizoare pentru al 18-lea an consecutiv, stabilind un standard de neegalat în fruntea industriei.

Firma de cercetare de piaţă Omdia a raportat că Samsung a obţinut o cotă de 30,1% pe piaţa globală a televizoarelor în 2023, consolidându-şi statutul de lider al industriei încă din 2006. Acest succes se datorează în mare parte concentrării strategice a companiei pe categoriile de televizoare premium şi cu ecran mare, susţinute de modelele sale de vârf QLED şi OLED.

Începând cu lansarea din 2017 a seriei de televizoare QLED, care include şi cele mai recente modele Neo QLED, Samsung a depăşit vânzări cumulative de 40 de milioane de unităţi. Doar în 2023, seria QLED a înregistrat vânzări de 8,31 milioane de unităţi.

 

Comunicat furnizat şi asumat de LION COMMUNICATION SERVICES

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19452

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici