Sezamo lansează campania de Paşte

Sezamo lansează campania de Paşte cu produse de la artizani locali 20% reducere la toată gama de cozonaci artizanali

Supermarketul online Sezamo a lansat campania de Paşte şi pregăteşte un festival culinar prin care aduce bucuria sărbătorilor la uşa clienţilor săi. Supermarketul a pregătit produse deosebite, de la artizani locali şi producători internaţionali de renume, la preţuri speciale: carne proaspătă de oaie şi miel de la Carmangeria Ozana, drob pregătit cu măiestrie de Sempre Sano şi Tanti Maria, cozonaci pufoşi şi pască deosebit de cremoasă de la artizani locali precum Pain Plaisir, Zexe sau Atelierul de Tarte.

Pentru oferta de Paşte, supermarketul online a pregătit reduceri speciale, de 20% la toată gama de cozonaci artizanali, iar SezaMicii, creaţi special pentru Sezamo de către Carmangeria Ozana, vor fi oferiţi cu o reducere de 50%.

Carnea proaspătă de oaie şi miel de la Carmangeria Ozana va fi disponibilă, alături de drobul de la Sempre Sano şi Tanti Maria, iar ouăle fierte şi vopsite auriu, de către maeştrii austrieci, după o procedură specială, vor înfrumuseţa orice masă festivă. Pentru un plus de savoare şi vitamine, Sezamo livrează fructe şi legume proaspete de la fermele partenere, precum Nasul Roşu, Coşul cu Fructe şi Ferma Lolita, în mai puţin de 6 ore de la recoltare. Toate produsele dedicate sărbătorilor pascale sunt prezentate în catalogul de Paşte al supermarketului.

 

Comunicat furnizat si asumat de Sezamo

Citeşte comunicatul în întregime la adresa http://www.comunicate.mediafax.biz/Pages/Public/Comunicate.aspx?comunicatId=19423

Versiunea: mobil  |  completa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici