Cum mergem la vară, la mare? Italienii au găsit soluţia: bariere separatoare din plexiglas, pe plajă | FOTO

Italienii încearcă să găsească idei pentru a merge la plajă, vara, în condiţiile în care probabil nu se va putea călători în străinătate. O companie a propus amplasarea unor bariere separatoare din plexiglas pe plajă.

21943 afișări
Imaginea articolului Cum mergem la vară, la mare? Italienii au găsit soluţia: bariere separatoare din plexiglas, pe plajă | FOTO

Idei pentru a merge la mare în Italia: Bariere separatoare din plexiglas, pe plajă | FOTO

La Repubblica scrie că „faza a doua” a măsurilor de relaxare e departe, însă vremea fiind frumoasă, mulţi se întreabă dacă vor putea sau nu să meargă la mare în această vară.

O companie de lângă Modena a proiectat bariere separatoare din plexiglas pe plajă, în încercarea de a-şi imagina cum va fi întoarcerea la plajă. Claudio Ferrari, proprietarul companiei, a spus că ideea s-a născut atât pentru a proteja oamenii, cât şi pentru a da posibilitatea reînceperii activităţii.

Compania produce deja „ecrane din plexiglas” pentru bănci şi farmacii şi s-a gândit că ar putea fi amplasate şi pe plaje.

Cutiile transparente din plexiglas şi profile de aluminiu au pereţi de 4,5 metri, cu un „acces" de la un metru şi jumătate.

„Putem produce barierele în orice mărime sau formă”, a spus Ferrari, potrivit căruia există deja cerere pentru aceste separatoare.

Printre propunerile pentru relansarea activităţii se numără şi lăsarea a minim 3 metri între umbrelele de pe plajă.

În timp ce hotelurile se pregătesc de vară, nu se ştie dacă staţiunile vor avea permisiunea de a se redeschide. Unii vorbesc despre măşti de protecţie chiar şi la plajă, alţii spun că măştile sunt utile doar în locurile închise.

Cert este că proprietarii plajelor trebuie să se reorganizeze: să interzică zonele de joacă pentru copii şi să ţină barurile închise, iar servirea să se facă direct pe plajă.

sursa foto: repubblica.it

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici