Un asistent din New York a distribuit o poză tulburătoare prin care atrage atenţia asupra realităţii cu care ne confruntăm

Un asistent de la spitalul din Manhattan a distribuit o poză tulburătoare de la morga pentru pacienţii decedaţi din cauza coronavirusului, pentru a arata cât de serioasă este pandemia, relatează BuzzFeed News.

15861 afișări
Imaginea articolului Un asistent din New York a distribuit o poză tulburătoare prin care atrage atenţia asupra realităţii cu care ne confruntăm

O asistentă din New York a distribuit o poză tulburătoare prin care atrage atenţia asupra realităţii cu care ne confruntăm

Poza dezvăluie un camion frigorific plin" cu persoane decedate în urma infectării cu COVID-19
 
Am făcut poza ca să arat oamenilor că este o realitate înfricoşătoare cu care ne confruntăm, iar unii dintre noi au ajuns aici".
 
Ea a precizat că în poză este şi o pacientă de 71 de ani care a decedat sâmbătă noaptea, alături de care a stat până în ultimul moment.
 
Asistentul nu a dorit să îşi dezvăluie indentitatea, potrivit BuzzFeed News.
 
În New York la acest moment sunt aproape 60.000 de cazuri de infectare şi 965 de decese. La nivel naţional în SUA sunt 142,224 cazuri de infectare şi 2485 de morţi.
 
SURSĂ FOTO: BUZZFEED
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici