Video Primul cetăţean arestat preventiv pentru că a încălcat ordonanţele militare. Vela: A încercat să fugă

  • Un cetăţean a fost arestat pentru că a încercat să fugă de filtrele poliţiei, a anunţat ministrul de Interne azi
  • Acesta este din Vaslui
  • Vela: Oamenii pur şi simplu nu înţeleg cât de periculos este ceea ce fac
4961 afișări

Avem primul cetăţean arestat pentru că nu a respectat ordonanţele militare. Este din Vaslui. Ministrul de Interne anunţă că acesta a încercat să fugă de poliţia care a vrut să îl oprească pentru un control. 

„Din păcate, un alt factor care ne determină să introducem noi ordonanţe militare este şi comportamentul unora dintre cetăţeni, oameni care pur şi simplu nu înţeleg cât este de periculos ceea ce fac, atât pentru ei cât şi pentru alţii. Legea este pentru toţi şi toţi trebuie să o respectăm. Avem deja primul cetăţean arestat preventiv pentru că nu s-a supus indicaţiilor date de poliţişti şi a încercat să fugă de agenţii care l-au oprit la un filtru. S-a întâmplat la Vaslui”, a spus Marcel Vela, la sediul MAI.
 
Ministrul de Interne face un apel să înţelegi situaţia şi să respecţi regulile din ordonanţele militare, pentru a diminua răspândirea virusului.
 
„Această perioadă va trece cu bine doar dacă vom respecta regulile. Învingătorii nu sunt cei care trişează şi nu sunt cei care nesocotesc regulile. Haideţi să luptăm cu acest cumplit virus şi să fim toţi de aceeaşi parte a baricadei”, a subliniat Vela.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici