Video Viorel Cataramă, solicitare inedită: Cer să fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic

  • Viorel Cataramă: Cer să fiu lasat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmplă nimic
  • El spune că o variantă optimă ar fi fost imunizarea de grup
  • Cataramă anunţă formarea unei alianţe - Mişcarea Patrioţilor Români
14746 afișări

Fostul lider liberal Viorel Cataramă le-a transmis autorităţilor, în timpul emisiunii Marius Tucă Show, o cererea atipică.

”Cer sa fiu lăsat să mă autoinfectez, să demonstrez că nu se întâmpla nimic. Sunt oameni care au plăti o viaţă întreagă asigurari şi azi sunt excluşi de la actul medical. Oamenii mor pentru că nu au asistenţă medicală. Toata asistenţa medicală merge către corornavirus”, a declarat Viorel Cataramă.
 
El le reproşează autorităţilor că nu au procedat corect în timpul crizei generată de noul coronavirus. Cataramă spune ce ar fi făcut dacă ar fi fost premier.
 
”As fi mers catre imunizarea de grup. Nu as fi inchis România. Astea sunt problemele. Nu închid economic România. Prind momentul să o dezvolt economic. M-aş fi bătut cu toate armele, inclusiv cu preşedintele. Toată lumea e de acord că în 2-3 luni nu vom avea niciun vaccin şi nici nu vom scăpa de coronavirus. Practic stăm ca fraierii în casa. De ce să faci lucrul asta?”, a mai precizat Cataramă.
 

-Există discuţii pentru formarea unei alianţe. Mişcarea Patrioţilor Români. Vor merge pe aceste măsuri. Va fi un partid de dreapta, dar bazat pe doctrina "prin noi înşine". Va milita pentru dezvoltatea economiei româneşti.

-Cand veti anunta aceasta platforma?

-Dupa ridicarea stării de urgenţă.

-Ce masuri ati lua de maine?

-Aş deschide România şi i-aş lăsa pe toţi să munceasca. Nu aş mai pune nicio interdicţie şi aş merge numai pe recomandări. Se demonstrează că statul în casa distruge economic în casă.  Drepturile fundamentale ale omului trebuie respectate. Azi se încalcă Constituţia într-un mod dramatic.

  

 

 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici