Wizz Air suspendă toate zborurile din România spre nordul Italiei din cauza epidemiei de COVID-19 / Ce face Blue Air

  • Compania aeriană low-cost, Wizz Air, a anunţat, duminică, decizia de a suspenda toate zborurile pe rutele spre Treviso, situat în apropiere de Veneţia, şi Bergamo.
  • Decizia a fost luată după ce autorităţile italiene au impus carantină în nordul ţării ca urmare a măsurilor de gestionare a epidemiei de coronavirus.
  • 16 milioane de italieni au intrat, începând de azi, în carantină.
22539 afișări
Imaginea articolului Wizz Air suspendă toate zborurile din România spre nordul Italiei din cauza epidemiei de COVID-19 / Ce face Blue Air

Wizz Air suspendă toate zborurile din România spre nordul Italiei

Zborurile din România către cele două aeroporturi vor fi suspendate până pe 3 aprilie.

Wizz Air anunţă că persoanele care au bilete pentru zborurile Bucureşti – Bergamo, Bucureşti – Treviso, Cluj – Bergamo, Cluj – Treviso, Timişoara – Bergamo, Timişoara – Treviso, Suceava – Bergamo, Iaşi – Treviso, Iaşi – Bergamo şi Craiova – Bergamo până pe data de 3 aprilie nu vor putea călători.

„Pasagerii cu rezervări afectate de această modificare vor fi informaţi şi vor fi reprogramaţi automat pe o rută alternativă cât mai curând posibil. Clienţii care au rezervat direct pe wizzair.com sau în aplicaţia pentru mobil a companiei aeriene vor primi o notificare prin e-mail, în care li se oferă reprogramarea gratuită, rambursarea completă a banilor sau rambursarea a 120% din tarifului iniţial sub formă de credit de companie, anunţă Wizz Air într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

 

Blue Air a anulat zborurile spre şi dinspre Milano doar pentru 8 şi 9 martie

 

Blue Air a anulat zborurile spre şi dinspre Milano, doar pentru 8 şi 9 martie. Compania va lua şi alte măsuri după evaluarea situaţiei. Zborurile au fost anulate deoarece nordul Italiei a intrat în carantină pe fondul răspândirii coronavirusului. CITEŞTE ÎN CONTINUARE

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici