"Blind-date" cu un film, vineri, la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Capitală

Noul Cinematograf al Regizorului Român (NCRR) din Bucureşti propune cinefililor un concept inedit, un "blind-date" cu un film, pe 18 aprilie, de la ora 20.00, la finalul proiecţiei, doi dintre spectatori fiind desemnaţi câştigătorii "unei seri ca în filme", informează un comunicat remis MEDIAFAX.

87 afișări
Imaginea articolului "Blind-date" cu un film, vineri, la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Capitală

"Blind-date" cu un film, vineri, la Noul Cinematograf al Regizorului Român din Capitală (Imagine: Daniel Mihailescu/ Arhiva Mediafax Foto)

Astfel, publicul va fi provocat să se încreadă în organizatori şi să fie surprins "cu un film de nota 10".

Dintre persoanele care vor intra în jocul propus şi se vor înscrie la o tombolă, două vor putea câştiga premii constând în ceai şi prăjituri.

Noul Cinematograf al Regizorului Român se află în incinta Muzeului Naţional al Ţăranului Român. NCRR este un cinema alternativ, cu un program divers, pentru cinefilii bucureşteni care vor să vadă un film într-o atmosferă liniştită şi să participe la evenimente culturale.

Biletul la proiecţia specială este de 10 lei - preţ întreg şi 7 lei - redus pentru elevi şi studenţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici