Comedia "Cine sapă groapa? "- o invitaţie pentru tineri de a închide televizorul şi a merge la teatru

Tinerii sunt aşteptaţi, până la sfârşitul lunii aprilie, la Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică "Ion Luca Caragiale" din Bucureşti (UNATC), pentru a urmări spectacolul de comedie "Cine sapă groapa", de Ion Băieşu, în cadrul proiectului pilot de 300 de zile de teatru gratuit.

616 afișări
Imaginea articolului Comedia "Cine sapă groapa? "- o invitaţie pentru tineri de a închide televizorul şi a merge la teatru

Comedia "Cine sapă groapa? "- o invitaţie pentru tineri de a închide televizorul şi a merge la teatru

Dacă primele şapte reprezentaţii din cele 20 stabilite au adunat un număr de peste 2.500 de spectatori, în prezent, locurile sunt limitate la maximum 50, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

Spectacolul începe zilnic la ora 20.30, în incinta UNATC, şi va fi pus în scenă de Victor Ţăpeanu, Vlad Basarabescu, Frederic Negrescu şi Alexandra Răduţă. Rezervările se fac online, prin mesaj privat pe pagina de Facebook a Cuibului Artiştilor.

"Sunt foarte bucuros că proiectul are răsunet şi că am jucat cu sălile pline tot timpul. Am început cu 200 de spectatori şi am ajuns la 700 la Noaptea Albă a Teatrului Studenţesc, ediţia a doua. Asta dovedeşte că tinerilor le place teatrul, le place să închidă televizoarele şi să îşi ia porţia de cultură. Din acest motiv nu putem decât să încercăm să fim mai buni de fiecare dată", a spus Victor Ţăpeanu, iniţiatorul proiectului.

Proiectul "300 de zile de teatru", cu motto-ul "Închide televizorul şi hai la teatru!", este dezvoltat de Cuibul Artiştilor, laborator în care se fac concepte de teatru accesibile pentru tineri, fiind susţinut şi de Universitatea Naţională de Artă Teatrală şi Cinematografică. Acesta presupune 300 de zile de teatru gratuit pentru studenţi, în care vor fi jucate 15 spectacole, fiecare reluat de 20 de ori. Timpul de pregătire pentru fiecare spectacol va fi de zece nopţi, iar startul va fi dat în octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici