monden.info a devenit urban.ro

monden.info, cel mai popular blog de muzică din România, sărbătoreşte patru ani de existenţă şi are o nouă identitate: urban.ro, procesul de rebranding având scopul de a poziţiona proiectul ca site de goingout, păstrând însă accentul pe muzică.

993 afișări
Imaginea articolului monden.info a devenit urban.ro

monden.info a devenit urban.ro

Noul site aduce schimbări atât la nivel de identitate cât şi la nivel editorial. urban.ro continuă direcţia începută de monden.info (publicarea premierelor muzicale, recenzii filme/concerte, editoriale, interviuri cu artişti români şi străini, poze şi video making-of realizate la filmări de clip), însă dezvoltă şi rubrici noi precum cea de Lifestyle şi cea de Evenimente.

Andreea Inankur, fashion editor alomoda.ro, va analiza ultimele tendinţe în materie de modă, iar Răzvan Giula va prezenta cele mai importante evenimente pe plan local şi naţional.

Trecerea de la blog la site poate fi observată şi la nivel grafic, noua interfaţă oferind acces rapid la diferitele categorii şi subcategorii.

Pe parcursul a 4 ani, monden.info a publicat în premieră peste 100 de videoclipuri şi piese ale celor mai în vogă artişti români, a câştigat de două ori premiul pentru "Cel mai bun blog de muzică" la RoBlogFest, a participat la cel mai mare festival al industriei muzicale, MIDEM şi a avut un trimis special la NRJ Music Awards. Toate acestea au făcut ca monden.info să fie cel mai citit blog de muzică din România. Acum, urban.ro îşi propune să cucerească nişă de goingout.

"Sunt sigur că urban.ro va deveni un punct de reper pe zona de goingout pentru că echipa redacţională care a făcut o treabă atât de bună pe monden.info aducându-l pe primele locuri la categoria siteuri de muzică, va aplica aceeaşi reţetă de succes şi pentru celalalte categorii de conţinut (filme, evenimente, lifestyle)" declară Matei Garici, Project Manager urban.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici