Piese de Ionescu şi Vişniec, la Festivalul Comediei Româneşti

"Scaunele" de Eugen Ionescu, în regia lui Alain Bonneval (Franţa) şi "Mansardă la Paris cu vedere spre moarte" de Matei Vişniec, montat de Radu Afrim, se numără printre spectacolele care vor fi prezentate la Festivalul Comediei Româneşti, care are loc între 6 şi 13 mai, la Bucureşti.

78 afișări
Imaginea articolului Piese de Ionescu şi Vişniec, la Festivalul Comediei Româneşti

Piese de Vişniec şi Ionescu, la Festivalul Comediei Româneşti

Potrivit site-ului oficial al Teatrului de Comedie, "Mansardă la Paris cu vedere spre moarte", o producţie a Centre Culturel Kulturfabrik din Luxemburg, va deschide festivalul.

Spectacolul montat de Afrim a câştigat, anul trecut, Premiul Presei la Festivalul Avignon Off.

În programul Festivalului au mai fost incluse spectacole precum:

"Steaua fără nume" de Mihail Sebastian, în regia Aurel Palade (Teatrul Jean Bart, Tulcea),

"Şapte dintr-o lovitură" de Lia Bugnar, în regia lui Ion Caramitru (Teatrul Naţional Bucureşti),

"Ioana şi focul" de Matei Vişniec, în regia Cătălinei Buzoianu, şi

"Buzunarul cu pâine" de Matei Vişniec, un spectacol cu Oana Pellea şi Mihai Gruia Sandu.

Reprezentaţiile vor avea loc la Teatrul de Comedie, Cafe Deko, Teatrul Metropolis, Teatrul Odeon şi Teatrul Naţional Bucureşti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici