"Săptămâna familiei, săptămâna fără TV/ Şcoala Altfel", la Muzeul Naţional de Istorie a României

Muzeul Naţional de Istorie a României din Bucureşti se alătură şi în acest an proiectului "Săptămâna familiei, săptămâna fără TV/ Şcoala Altfel", în perioada 2 - 6 aprilie, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

462 afișări
Imaginea articolului "Săptămâna familiei, săptămâna fără TV/ Şcoala Altfel", la Muzeul Naţional de Istorie a României

"Săptămâna familiei, săptămâna fără TV/ Şcoala Altfel", la Muzeul Naţional de Istorie a României

În această perioadă, copiii, profesorii şi părinţii sunt aşteptaţi la muzeu pentru a se bucura de vizite ghidate şi ateliere de educaţie muzeală.

Special pentru acest proiect, muzeul va fi deschis toată săptămâna, inclusiv în zilele de luni şi marţi, 2 şi 3 aprilie, iar miercuri, 4 aprilie, accesul în colecţiile muzeului va fi gratuit.

Pe 4 şi 6 aprilie, începând cu orele 11.00, în Sala Mihai Viteazul, se va desfăşura atelierul de educaţie muzeală "Micii orfevrieri" - atelier de realizare a unor replici după obiectele istorice de podoabă din expoziţia Tezaur Istoric. Înscrierile se fac în limita locurilor disponibile (25 locuri), prin Secţia de Educaţie, Relaţii Publice, Marketing şi Organizare Expoziţii. Detalii despre proiect se găsesc pe site-ul muzeului.

Pe 4 aprilie, la Muzeul Naţional de Istorie a României intrarea va fi gratuită.

Pe 7 şi 8 aprilie, muzeul va fi închis, iar pe 9 aprilie instituţia va fi deschisă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici