"#Selfie", de Cristina Iacob, selectat la două festivaluri de film din Los Angeles

Comedia "#Selfie", de Cristina Iacob, a fost selectată în competiţiile oficiale ale Festivalului Internaţional de Film Broad Humor, respectiv Lady Filmmakers Festival din Beverly Hills, Los Angeles, informează un comunicat.

185 afișări
Imaginea articolului "#Selfie", de Cristina Iacob, selectat la două festivaluri de film din Los Angeles

"#Selfie", de Cristina Iacob, selectat la două festivaluri de film din Los Angeles

Astfel, comedia "#Selfie" a depăşit graniţele ţării, fiind selectată la Festivalul Internaţional Broad Humor din Venice, Los Angeles (California), un eveniment care va avea loc în perioada 5 - 7 septembrie.

Totodată, în Statele Unite ale Americii, filmul a fost selecţionat în competiţia oficială a Lady Filmmakers Festival din Beverly Hills, Los Angeles, care se va desfăşura între 26 şi 28 septembrie.

De asemenea, filmul a fost deja distribuit în cinematografele din Republica Moldova.

În Bucureşti, "#Selfie" revine cu o proiecţie specială în Caravana Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), sâmbătă, de la ora 21.00, în Parcul Herăstrău. De asemenea, toţi cei care vor să revadă acest film sunt aşteptaţi la Grand Cinema Digiplex din Băneasa, unde va rula de vineri.

În ţară, "#Selfie" poate fi văzut pe litoral, în Eforie Nord şi Costineşti, la Târgovişte, în Caravana TIFF, la Târgu-Mureş şi Alba Iulia, la Alba Iulia Music & Film Fest.

Comparat cu fenomenul românesc "Liceenii" din anii 1990, filmul "#Selfie" este o producţie MediaPro Pictures şi Zazu Film, fiind distribuit de Zazu Film şi regizat de Cristina Iacob. În rolurile principale pot fi urmăriţi tinerii Olimpia Melinte, Crina Semciuc, Flavia Hojda, Vlad Logigan, Levent Sali şi Alex Călin. Alături de aceştia, distribuţia filmului este completată de actori titraţi ca Răzvan Vasilescu, Florin Călinescu şi Alina Chivulescu. Nu lipsesc nici vedete precum Răzvan Fodor, Smiley, Alex Velea, Mihaela Rădulescu, Dan Chişu şi George Vintilă care aduc un plus de nuanţe comediei prin scurtele lor intervenţii.

"#Selfie" este povestea a trei proaspăt absolvente de liceu, care, în loc să stea acasă să înveţe pentru bacalaureat, decid să plece la mare şi să îşi termine adolescenţa în stil rebel. Yasmine, Roxi şi Ana sunt hotărâte să se distreze şi să uite de responsabilităţi în ultimele două zile dinainte de examenul maturităţii, iar asta înseamnă să încalce orice regulă şi să facă tot ce le trece prin cap, fără să ţină cont de consecinţe. Vor libertate, adrenalină şi dragoste de-o vară, iar cei trei tineri pe care îi agaţă la mare par mai mult decât dispuşi să le ofere tot ce-şi pot imagina.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici