Spotul şi posterul TIFF 2010 parodiază "Războiul Stelelor"

Spotul şi posterul Festivalului Internaţional de Film Transilvania (TIFF), care va se desfăşura, în perioada 28 mai - 6 iunie, la Cluj-Napoca, parodiază filmul "Războiul Stelelor", rolurile fiind jucate de Florin Piersic şi Florin Piersic junior.

76 afișări
Imaginea articolului Spotul şi posterul TIFF 2010 parodiază "Războiul Stelelor"

Spotul şi posterul TIFF 2010 parodiază "Războiul Stelelor"

Mihai Chirilov, directorul artistic al TIFF, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că ideea spotului i-a venit regizorului Radu Munteanu.

Conform sursei citate, filmările au fost făcute la Cinema Republica din Cluj-Napoca.

Spotul a fost prezentat, în premieră, în cadrul conferinţei de presă, în care rolul lui Dark Vader este jucat de Florin Piersic care îi spune lui Florin Piersic junior: "Sunt tatăl tău", precum i-a spus Vader lui Luke Skywalker.

În spot, Florin Piersic junior îl invită pe Dark Vader în cinematograful gol, spunându-i că nu îl recunoaşte nimeni.

Festivalul Internaţional de Film Transilvania (TIFF) se va desfăşura la Cluj-Napoca, între 28 mai şi 6 iunie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici