"Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou", înregistrate la OSIM

Intact Production, casa de producţie a trustului Intact, a înregistrat la OSIM mărcile "Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou", însă reprezentanţii grupului de media au declarat pentru MEDIAFAX că nu este în pregătire o emisiune care să-i aibă ca protagonişti pe Teo şi Mircea Badea.

672 afișări
Imaginea articolului "Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou", înregistrate la OSIM

"Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou", înregistrate la OSIM (Imagine din arhiva Mediafax Foto/Adrian Stoicoviciu)

Potrivit Oficiului de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), SC Intact Production SA a cerut, în data de 16 octombrie 2009, înregistrarea mărcilor "Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou".

Solicitările pentru cele două mărci au fost aprobate pe 12 ianuarie 2010, Intact Production urmând să deţină mărcile "Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou" pentru o perioadă de zece ani, respectiv până în 16 octombrie 2019.

Astfel, Intact Production are dreptul să folosească cele două mărci atât în programe radio şi/sau tv (programe şi generice radio şi/sau tv), cât şi pe internet, în publicaţii, materiale publicitare, ziare şi reviste cu sau fără caracter de periodice, educaţie, instruire, divertisment, activităţi sportive şi culturale, filmare etc.

Pe de altă parte, reprezentanţii trustului Intact au declarat pentru MEDIAFAX că, până în prezent, "nu s-a pus problema" difuzării pe posturile de televiziune din cadrul grupului a unei emisiuni care să-i aibă ca protagonişti pe Teo şi Mircea Badea. "Anul acesta sigur nu va fi difuzată o astfel de emisiune", au mai spus reprezentanţii grupului media.

În afară de "Teo şi Mircea Show" şi "Teo şi Mircea Şou", Intact Production a înregistrat la OSIM şi alte mărci, printre care: "Party Time", "Brigada mobilă", "Buni prieteni", "Cabaret politic", "Casa de piatră".

Mircea Badea este realizatorul emisiunii "În gura presei", difuzată de luni până vineri şi duminica, în direct, după ora 23.00, la postul Antena 3. Totodată, Mircea Badea realizează emisiunea care-i poartă numele, difuzată de luni până joi, între orele 18.00 şi 19.00, în direct la Radio Zu.

Teo Trandafir a revenit în televiziune anul trecut, cu emisiunea de divertisment "Teo Show", produsă de Local TV Network şi difuzată în prezent de mai multe posturi locale de televiziune din ţară.

Mircea Badea şi Teo Trandafir au format un cuplu în emisiuni precum "Bună dimineaţa, România", la postul Tele 7 Abc (între 1994 - 1997), şi ulterior la "Dimineaţa devreme" şi "Teo şi Mircea Şou", la Antena 1 (între 1997 şi 2000).

Teo şi Mircea Badea au mai apărut împreună într-o ediţie specială a emisiunii "În gura presei", difuzată de Antena 3 pe 25 decembrie 2008. Fosta colegă de matinal a lui Mircea Badea a fost prezentă la "În gura presei" în calitate de invitată.

Intact Media Group deţine televiziunile Antena 1, Antena 2, Antena 3, Antena Internaţional, Euforia TV şi Gsp TV, posturile de radio Radio ZU şi Romantic FM, publicaţiile Jurnalul Naţional, Gazeta Sporturilor, Săptămâna Financiară, Financiarul, Felicia, Top Gear şi Confidenţial. Trustul media Intact este controlat de familia Voiculescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici