Din culisele luxului: ce primeşti pentru 35.000 dolari pe noapte la un hotel?

Pentru turiştii obişnuiţi să stea în cele mai bune camere ale hotelurilor de lux, apartamentul "de top" al hotelului Four Seasons din New York reprezintă cireaşa de pe tort, în condiţiile în care trebuie să digeri un preţ de 35.000 dolari pe noapte, scrie Wall Street Journal.

23 afișări
Imaginea articolului Din culisele luxului: ce primeşti pentru 35.000 dolari pe noapte la un hotel?

Din culisele luxului: ce primeşti pentru 35.000 dolari pe noapte la un hotel? (Imagine: Laszlo Raduly/Arhiva Mediafax Foto)

Penthouse-ul Ty Warner, numit astfel ca un omagiu pentru creatorul animalelor de pluş Beanie Baby, care este totodată şi proprietarul hotelului, este cea mai scumpaă cameră de hotel din Statele Unite, din afara Las Vegasului. Aceasta este o distincţie importantă, în condiţiile în care camerele din capitala jocurilor de noroc sunt destinate celor mai norocoşi pariori. Din apartamentul Ty Warner poţi vedea întregul Manhattan, în orice direcţie ai privi beneficiezi de priveliştea centrului cultural şi comercial al New York-ului. Mai mult, chiuvetele din băi sunt realizate din blocuri de cristal, iar un majordom şi un şofer îţi stau la dispoziţie 24 de ore din 24. Musafirul are la scară un Maybach sau un Rolls Royce, la alegere.

Citeşte mai multe despre serviciile oferite pentru 35.000 de dolari pe noapte pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici