Ionel Manţog a demisionat din funcţia de director al CE Turceni

Directorul Complexului Energetic Turceni, Ionel Manţog, fost lider al PDL Gorj, a demisionat, luni, din funcţie, invocând atât motive personale, cât şi politice.

21 afișări
Imaginea articolului Ionel Manţog a demisionat din funcţia de director al CE Turceni

Ionel Manţog a demisionat din funcţia de director al CE Turceni (Imagine: Mediafax Foto)

Manţog a declarat, luni, într-o conferinţă de presă, că înainte de a apărea în faţa jurnaliştilor, l-a sunat pe ministrul Economiei, Adriean Videanu, şi i-a comunicat că are de gând să demisioneze din funcţia de director general al Complxului Energetic Turceni.

"Motivele personale ţin de presiunea media din ultima vreme. Vedeţi articolele de presă şi cine stă în spatele lor. Pe partea politică, reprezint din nou o ţintă împotriva PDL şi simt că se creează o presiune şi cu domnul ministru Videanu, căruia trebuie să-i mulţumesc pentru cum s-a comportat într-o lună şi jumătate faţă de Complexul Eergetic, dar şi pentru relaţia noastră politică. Nu în ultimul rând, este vorba despre situaţia politică locală de blocare a negocierilor de către PSD şi este clar că ţinţa celor de la PSD era Manţog. Acum, în acest fel, poate se reuşeşte deblocarea negocierilor. Aş vrea să văd ce comportament au aceşti aşa-zişi politicieni locali, eu nemaifiind director la Turceni", a afirmat Manţog.

Directorul demisionar al Complexului energetic a mai spus că la Turceni trebuie luate "decizii extrem de curajoase" şi pe care el le-ar fi luat cu gândul la faptul că putea greşi, dată fiind presiunea media asupra sa, ceea ce i-ar fi putut atrage noi reclamaţii la Parchet sau Poliţie.

Manţog a mai spus că nu este pentru prima dată când demisionează dintr-o funcţie importantă, menţionând că s-a mulţumit "cu puţin" în viaţă, pentru a-şi păstra libertatea de acţiune la care spune că ţine cel mai mult.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici