Porsche România va lansa în iunie Panamera hybrid. Vezi cât costă - GALERIE FOTO

Importatorul Porsche România va lansa în luna iunie o versiune hybrid a modelului Panamera, la preţuri care vor porni de la 115.000 euro cu TVA, potrivit unui comunicat al companiei.

106 afișări
Imaginea articolului Porsche România va lansa în iunie Panamera hybrid. Vezi cât costă - GALERIE FOTO

Porsche Panamera hybrid va fi lansată în România în iunie. Vezi cât costă (Imagine: www.porsche.com)

GALRIE FOTO

Panamera S Hybrid, care va fi prezentat la începutul lunii martie la Salonul Auto de la Geneva, este cel mai economic automobil Porsche de până acum.

Propulsia principală a vehiculului este asigurată de un motor de trei litri, cu compresor, care furnizează 333 cai putere, acesta fiind ajutat de un motor electric de 47 cai putere. Ambele unităţi
sunt capabile să propulseze Panamera S Hybrid individual sau în combinaţie.

Noul model accelerează de pe loc până la 100 kilometri pe oră în 6 secunde şi atinge viteza maximă la 270 kilometri pe oră.

Autonomia maşinii în modul exclusiv electric este de aproximativ doi kilometri, iar deplasarea este posibilă până la viteza de 85 kilometri pe oră, în funcţie de modul de condus.

Go4it.ro transmite LIVE de la World Mobile Congress. Zeci de telefoane se lansează acum! Citeşte noutăţile la cald.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici