Renault vrea să majoreze producţia de Duster din 2011

Renault intenţionează să majoreze producţia modelului Duster, construit de Dacia, de la 150.000 de unităţi la 180.000 de unităţi începând cu 2011, după ce a primit 75.000 de comenzi pentru acest model în cinci luni, potrivit publicaţiei franceze Le Figaro, preluată de Bloomberg.

61 afișări
Imaginea articolului Renault vrea să majoreze producţia de Duster din 2011

Renault vrea să majoreze producţia de Duster din 2011 (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

Renault are în plan creşterea producţiei SUV-ului Duster după ce a primit 75.000 de comenzi în cinci luni, a declarat Gerard Detourbet, şeful programului pentru maşini low-cost al constructorului auto francez.

Directorul general al Renault România, Jerome Olive, a afirmat la începutul lunii septembrie că producţia Duster ar putea ajunge sau depăşi în curând cadenţa modelului Sandero, de 650 unităţi pe zi.

Modelul Duster a fost lansat în aprilie, iar până la finele lunii august a ajuns la vânzări de aproape 30.000 de unităţi la nivel mondial.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici