Retailerii au început să vândă televizoare 3D, dar filmele se lasă aşteptate

Televizoarele 3D au apărut deja şi în hipermarketuri, deşi filmele în 3D pentru acasă nu au ajuns încă în comerţ. Reţeaua Real a listat de curând televizoare 3D la preţul de 9.000 de lei, cel mai scump produs de la raionul de electronice, informează Ziarul Financiar.

21 afișări
Imaginea articolului Retailerii au început să vândă televizoare 3D, dar filmele se lasă aşteptate

Retailerii au început să vândă televizoare 3D, dar filmele se lasă aşteptate (Imagine: www.zf.ro)

În aceleaşi hipermarketuri, la câteva rafturi distanţă se vând şi CD-uri cu filmul Avatar, care a generat încasări record în industria cinematografică în mare parte datorită efectelor speciale în 3D.

În România însă, nu a ajuns în comerţ până acum niciun CD care să încorporeze noua tehnologie.

Citeşte mai multe pe www.zf.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici