Top 5 gadgeturi pe care trebuie să le ai! Care îţi place mai mult?

Care sunt gadgeturile must-have ale momentului? Specialiştii de la cnet.com au întocmit un top al acestora, iar unul din cele mai apreciate este un laptop compact hibrid, special creat pentru jocuri, potrivit www.incont.ro.

221 afișări
Imaginea articolului Top 5 gadgeturi pe care trebuie să le ai! Care îţi place mai mult?

Top 5 gadgeturi pe care trebuie să le ai! Care îţi place mai mult? (Imagine: www.incont.ro)

1. Alienware M11X. Aşa se cheamă ocupantul numărului 1 din topul gadgeturi must - have. Astfel, dacă îţi plac jocurile pe calculator şi vrei să le ai cu tine peste tot, laptopul în cauză este bine dotat.

Nişte caracteristici tehnice: placă video hibridă, display 11.6″, 1366×768, CPU de voltaj scăzut pentru durata de viaţă mare a bateriei, processor: 1.3GHz Intel U7300 (overclockat la 1.73GHz) RAM: 4GB PC3-8500 DDR3 GPU: NVIDIA GT 335M (comutabil la placa de bază onboard Intel) şi aşa mai departe.

Citeşte mai multe despre top 5 gadgeturi pe care trebuie să le ai pe www.incont.ro

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici