Topul celor mai mari salarii din băncile româneşti

Angajaţii sucursalelor de bănci străine sunt printre cei mai bine plătiţi bancheri din România, cu salarii medii nete mult peste media sistemului bancar care s-a ridicat la 3.760 de lei (895 de euro) pe salariat în decembrie 2009, informează "Ziarul Financiar".

177 afișări
Imaginea articolului Topul celor mai mari salarii din băncile româneşti

Topul celor mai mari salarii din băncile româneşti (Imagine: Ziarul Financiar)

Anglo-Romanian Bank, sucursala subsidiarei de la Londra a grupului BCR, conduce detaşat, cu circa 2.785 de euro pe angajat, fiind profilată pe afaceri corporate şi cu numai circa 100 de salariaţi, ceea ce a permis o remunerare substanţială în condiţiile menţinerii pe profit.

Citeşte mai multe despre topul salariilor din băncile româneşti pe www.zf.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici