A plouat în Australia: Precipitaţiile nu au stins incendiile de vegetaţie, dar au ajutat pompierii să le controleze. VIDEO

Anumite regiuni australiene devastate de incendiile de vegetaţie au avut parte de furtuni puternice, ploi torenţiale şi grindină de dimensiuni mari, scrie The Guardian.

7495 afișări
Imaginea articolului A plouat în Australia: Precipitaţiile nu au stins incendiile de vegetaţie, dar au ajutat pompierii să le controleze. VIDEO

Sursa FOTO: Captură video

Jurnaliştii de la The Guardian transmit că a plouat torenţial în mai multe regiuni australiane afectate de incendiile de vegetaţie, precum New South Wales şi East Gippsland. În plus, furtunile puternice au provocat inundaţii în Melbourne.

Totuşi, peste 80 dintre incendiile din New South Wales şi 18 dintre cele din regiunea Victoria au continuat să ardă joi, în timp ce condiţiile meteo au pornit două noi incendii în Parcul Naţional Great Otway din statul Victoria.

Autorităţile au declarat că ploaia torenţială nu a căzut în cantitaţi atât de însemnate încât să stingă incendiile deja existente.

„Din pacăte, ploaia a avut un impact minim asupra incendiile din estul şi nord-estul statului”, a declarat un purtător de cuvânt pentru departamentul de pompieri din Victoria. 

„Chiar dacă ploaia nu va stinge incendiile, va ajuta cu siguranţă la controlarea lor”, a continuat purtătorul de cuvânt.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici