Accident cumplit în SUA: Cel puţin 11 răniţi, dintre care 3 în stare critică, după ce o autoutilitară a lovit vitrina unui magazin - VIDEO

Cel puţin 11 persoane au fost rănite, unele fiind în stare gravă, după ce un individ a intrat cu un vehicul într-un magazin din statul american Washington, relatează NBC News.

449 afișări
Imaginea articolului Accident cumplit în SUA: Cel puţin 11 răniţi, dintre care 3 în stare critică, după ce o autoutilitară a lovit vitrina unui magazin - VIDEO

Cel puţin 11 răniţi după ce o autoutilitară a lovit vitrina unui magazin, în SUA

Incidentul rutier a avut loc luni seară (marţi dimineaţă, ora României) în magazinul Ross Dress for Less, situat în localitatea Burien, la circa 20 de kilometri sud de oraşul Seattle.

Şoferul "a demarat în viteză" din parcare şi a lovit un geam al magazinului, a declarat şeriful local, Ryan Abbott.

Autorităţile suspectează că incidentul a avut loc imediat după ce o femeie care furase obiecte din magazin a urcat în vehiculul care a lovit vitrina.

Unsprezece persoane au fost rănite în incidentul rutier, trei fiind în stare critică.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
sua,
incident,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici