Antony Blinken: NATO pregăteşte asistenţă "substanţială" pentru Ucraina

Alianţa Nord-Atlantică pregăteşte, pentru summitul din iulie, asistenţă politică şi militară "substanţială" pentru Ucraina, în contextul eforturilor de respingere a invaziei militare ruse şi de relansare post-conflict, a declarat joi secretarul de Stat american, Antony Blinken.

1467 afișări
Imaginea articolului Antony Blinken: NATO pregăteşte asistenţă "substanţială" pentru Ucraina

"Va exista un pachet substanţial de asistenţă politică şi militară", a declarat Antony Blinken, potrivit site-ului Tagesschau.de, cu ocazia reuniunii miniştrilor de Externe din statele membre NATO, aflată în curs în oraşul norvegian Oslo.

Noul plan de asistenţă va fi anunţat cu ocazia summitului NATO programat pe 11-12 iulie în Vilnius, Lituania.

Antony Blinken a evidenţiat importanţa ca Ucraina să atingă standardele NATO la nivel de interoperabilitate militară.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici