Anunţ surprinzător din Rusia: Suntem gata să reluăm negocierile

După ce i-au acuzat pe ucraineni să s-au retras de la masa tratativelor, invadatorii dau semne că vor să discute despre război.

10005 afișări
Imaginea articolului Anunţ surprinzător din Rusia: Suntem gata să reluăm negocierile

Anunţ surprinzător din Rusia: Suntem gata să relupm negocierile

Moscova este pregătită să reia negocierile cu Ucraina, iar observatorii internaţionali pun atitudinea pe seama faptului că ostilităţile nu merg prea bine pe front.

Viceministrul rus de externe Andrei Rudenko a declarat:

„Nu noi am aruncat în aer procesul de negocieri. Omologul ucrainean a făcut o pauză. De îndată ce îşi vor exprima dorinţa de a reveni la masa de negocieri, răspunsul nostru va fi evident pozitiv.

Ceea ce contează cel mai mult este că există lucruri de discutat”, a adăugat Rudenko, vorbind cu reporterii de la Moscova.

Anunţul vine la câteva zile după ce Rusia a luat prizonieri de război soldaţi din temutul Batalion Azov.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici