Atac armat într-o bază militară din SUA. Cel puţin trei persoane au fost ucise de un militar saudit. Atacatorul, împuşcat mortal. VIDEO

Presupusul autor al atacului armat comis vineri într-o bază militară din statul american Florida era un student din Arabia Saudită, afirmă surse citate de agenţia Associated Press.

2873 afișări
Imaginea articolului Atac armat într-o bază militară din SUA. Cel puţin trei persoane au fost ucise de un militar saudit. Atacatorul, împuşcat mortal. VIDEO

Incident armat într-o bază militară din SUA. Cel puţin două persoane au fost ucise. Atacatorul a fost împuşcat mortal. Sursă foto: US Army

UPDATE ora 21.13 Autorul atacului comis la baza militară din Florida era din Arabia Saudită

Potrivit poliţiei, trei persoane au fost ucise în atacul produs în Baza aeriană Pensacola din Florida. Alte şapte persoane, inclusiv doi agenţi de poliţie, au fost rănite în atac.

Un oficial american a declarat că autorul atacului era un student saudit la Secţia Aviaţie a Academiei militare din Pensacola.

Autorităţile americane verifică dacă incidentul armat este de tip terorist.


Cel puţin trei persoane au fost ucise într-un incident armat produs vineri într-o unitate militară din statul american Florida, anunţă surse citate de presa americană.

Un individ a deschis focul, vineri, în Baza aeriană Pensacola din Florida, informează postul ABC7.

Forţele Navale americane au comunicat că presupusul autor al atacului a fost împuşcat mortal de agenţii echipelor de securitate.

"Autorul atacului armat este mort. Încă trei persoane au decedat. Mai multe persoane rănite au fost transportate la spitale", au transmis Forţele Navale.

Cel puţin şase persoane au fost rănite în incidentul armat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici