Bilanţul accidentului aviatic din Mallorca a ajuns la şapte morţi

Cel puţin şapte persoane, printre care doi copii, au murit duminică după ce un elicopter şi un avion de mici dimensiuni s-au ciocnit în insula spaniolă Mallorca, au anunţat autorităţile locale, citate de Reuters.

1589 afișări
Imaginea articolului Bilanţul accidentului aviatic din Mallorca a ajuns la şapte morţi

Bilanţul accidentului aviatic din Mallorca a ajuns la şapte morţi

La bordul elicopterului se aflau cinci persoane, printre care cei doi copii, iar la bordul avionului de mici dimensiuni se aflau două persoane.

Cauza accidentului nu este momentan cunoscută.

„Solidaritatea şi dragostea mea merg către familiile victimelor care şi-au pierdut viaţa în acest accident tragic”, a declarat prim-ministrul spaniol Pedro Sanchez prin intermediul unei postări pe Twitter.

Guvernul regional din Insulele Baleare, care includ insula Mallorca, a anunţat pe Twitter că accidentul s-a produs la ora locală 13:35 (14:35, ora României, n.r.).

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici