Ce i-a spus Vladimir Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în alegerile din SUA. Anunţul Kremlinului

Preşedintele rus Vladimir Putin i-a spus vicepreşedintelui american Mike Pence că Rusia nu a avut nicio implicare în alegerile electorale din Statele Unite din 2016, a transmis Dimitri Peskov, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, citat de agenţia Interfax.

1717 afișări
Imaginea articolului Ce i-a spus Vladimir Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în alegerile din SUA. Anunţul Kremlinului

Ce i-a spus Vladimir Putin lui Mike Pence în privinţa implicării Rusiei în alegerile din SUA. Anunţul, de la Kremlin

Cei doi oficiali au discutat săptămâna trecută în Singapore despre un viitor summit între preşedintele american Donald Trump şi omologul său rus Vladimir Putin.

Cel mai probabil, următoarea întâlnire a celor doi preşedinţi va avea loc în cadrul summitului G20 din Argentina de la finalul lunii noiembrie.

„Rusia nu a avut nimic de-a face cu acest lucru şi nici nu va avea”, a declarat Vladimir Putin în cadrul discuţiei cu Mike Pence despre ingerinţele în alegerile electorale din SUA.

Preşedintele rus Vladimir Putin a informat joi că a discutat în Singapore despre decizia Washingtonului de a se retrage din Tratatul Forţelor Nucleare Intermediare (INF) cu vicepreşedintele american Mike Pence.

Liderul de la Kremlin a mai declarat pentru reporterii prezenţi la un summit al Asociaţiei Naţiunilor din Asia de Sud-Est (ASEAN) că a discutat cu Mike Pence şi despre relaţiile cu Iranul.

 

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici