Cel puţin şase morţi în urma unui atac aerian care a vizat miliţiile irakiene

Cel puţin şase persoane au fost ucise şi alte trei sunt rănite grav în urma unui atac aerian care a vizat miliţiile şiite ale Forţelor Populare de Mobilizare din Irak, sprijinite de Iran, în apropierea taberei Taji de la nord de Bagdad, a declarat o sursă a armatei irakiene, citată de Reuters.

1833 afișări
Imaginea articolului Cel puţin şase morţi în urma unui atac aerian care a vizat miliţiile irakiene

Cel puţin şase morţi în urma unui atac aerian care a vizat miliţiile irakiene

Două dintre cele trei vehicule care alcătuiau un convoi al miliţiilor au fost găsite arse, a afirmat sursa, precum şi şase cadavre incendiate.

Atacuile au avut loc la ora locală 1:12 am, a adăugat acesta.

Grupările paramilitare ale Forţelor Populare de Mobilizare din Irak au anunţat sâmbătă că un atac aerian care î-a vizat pe luptătorii săi a lovit mai devreme un convoi de medici, nu lideri militari, după cum au informat unele medii de presă.

„Surse iniţiale confirmă faptul că atacul a vizat un convoi de medici aparţinând Forţelor de Mobilizare Populare din apropierea stadionului Taji din Bagdad”, se arată într-un comunicat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
irak,
atac,

Răspunde pe site-urile Aleph News, Mediafax, Ziarul Financiar și pe paginile noastre de social media - ȘTIU și Aleph News. Vezi răspunsul la Știu, de la ora 19.55, Aleph News.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici